Söndag

Lite oklart inlägg igår afton. Ironin tog överhand. Ironin tog över mig och bloggen blev lidande. Ledsen för detta. (Och din kommentar V, ser jag mest som en förlängning av detta ironiska träsk).

Det var alltså fest igår. Födelsedagsfest. Barnen att fylla år var jag, Nettan och Sebrina. Vi fyllde 70 år tillsammans. Jag står för minsta antal år i vår trio. Ung och fräsch var det ja. I och för sig inte så fräsch idag dock. Det betyder att det var en bra kväll igår. Vinglade hem på järnhästen halv fem imorse. Tack för allt, lilla familjen. Tack för allt.

20130224-125653.jpg

20130224-125832.jpg

20130224-125950.jpg

20130224-130230.jpg
Uppstod en del oklarheter runt vad ett ”L” i pannan faktiskt betyder. Vi redde dock ut detta snabbt. Det betyder ju LOL. Det vet ju alla. Det behöver man ju inte vara rymdforskare för att lista ut.

Nu ska jag sova till jag ska jobba. Haregött

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>