Wingman

Mina vänner. Mina härliga, härliga vänner. Jag sitter här och har hybris. Inte så lite heller. Jag trodde att ni var tre stycken. Amanda, Valda och Marika, typ. Det visade sig att ni, mina vänner, var, eller rättare sagt är, minst det tredubbla. Nio bloggläsare. Inget man skaffar sig bara sådär. Inget som sker över en natt liksom. Eller? För mig gjorde det tydligen det. Eller(!) så har jag en wingman..? Jag har en stark kandidat till denna misstanke. Ingen nämnd, ingen glömd.

Nu kanske det låter som att jag är missnöjd med denna tillväxt av fans. Så är alltså inte fallet. Jag är självfallet mycket smickrad av detta, men jag är inte jätteförvånad. Det måste jag ju säga. Har nära och kära i två länder, som i sin tur också har nära och kära, som säkert gärna skulle vilja vara mina nära och kära. Ni förstår. Första steget är då såklart att ta del av min blogg. Inte jätteförvånad, som sagt. Men jättesmickrad.

Nej, alltså jag driver nu. Men, mina vänner. Ni känner ju mig. Så egentligen behöver jag ju inte ens förklara det. Och klart som fan att ni inte är fler än tre. Det vet ju jag det. Eller..

Bjuder på favoriter ut arkivet.

IMG_0073 IMG_0223

DSC01303 IMG_0667 DSC01233

1. Förväntansfulla. Eller bara fulla.

2. iPhone och converse. FashioN

3. Herculez

4. Bilden jag är absolut mest nöjd med. A L L T I M E S.

5. Fletcher med mig på tröjan.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>