Kryssfitta

Direktöversättning: crossfit.

Denna sport är till för alla människor som tror dom är som alla som postar på imstgram med hashtags som ”bodyinspo” ”instafit” ”fitinspo” ”sportboom” ”justdoit” ”fitsomethinginstagoodboombajs”. Denna sport är till för människor som är som.. jag. (-hashtagarna). Shit vad självförtroende man ska ha för att ge sig in i detta. Det ska ni veta. Och man kan ju fråga sig: Som om ett vanligt gym inte räcker? Va?!

Svar NEJ. Det gör det inte. Jag är en jävla #fitinspoinstagurugirlsportmasterjustdoitnike. Minst. Och för alla människor som är som jag, förstår precis vad jag menar.

20130227-224630.jpg

20130227-224715.jpg

Och idag drog vi meterlånga rep med massa jävla vikt på, medan man stod i plankan. Resulterade i brännsår på båda armar. Fattar ni hur hårt det är då? Puhaa. Fan värre än spökboll på gympan. Och ändå får man brännsår där också. Sjukt. Som sagt. #fitinspopågympanfastcrossfitrepsår

Tjarå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>