Live1

Nu, mina vänner. Nu har jag ett dilemma, ett problem. Livet har slagit till. Och lätt är det inte. Det handlar om trendkänsla i allmänhet. Jag har nu kämpat ett tag med att bli en person som älskar smycken. Det är så snyggt. Smycken i stora lass. Folk som badar i armband och ringar. Halsband större än halsdukar. Fem ringar på vardera hand. Jag älskar det. Eller nej, stopp. Jag önskar att jag älskade det. Men det gör jag inte. Inte på mig själv, i alla fall. Och för att klargöra, jag är så ledsen över detta. Jag önskar att jag hade en smyckeslåda att dyka ner i varje dag. Men det har jag inte. Jag önskar att jag älskade att bära nitar och tunga kedjor. Jag önskar att jag inte älskade att ha mjukisbyxor och bekväma skor. Livet, mina vänner. Kanske ska man bara acceptera fakta? Kanske ska jag sluta att kämpa emot när min bekväma garderob gråter varje gång jag tvingar på mig ett halsband? Kanske. Kanske inte.

Livet, mina vänner. Livet är inte lätt. Tror jag tröstköper ett par solglasögon att gömma mig bakom. Att gråta bakom. Slår till på dessa.

20130228-195434.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>