Chanel vs Essie

Såhär målar jag naglarna. I totalt mörker med flaskan mellan knäna. Men så är jag ju också r ä t t jävla bra på att måla naglarna. Satteh.

20130327-220041.jpg

Som den nagellacksfantast jag är, så måste jag berätta att jag är nära att göra ett övergångsbyte från Chanel till Essie. Chanel må vara högklassigt, men när det inte håller, så håller det inte. Och det g å r i n t e. INGET är värre än flagnat nagellack. Måste ge Essie credd där. Håller typ för länge. Som att det skulle vara något dåligt liksom. Tänkte bara säga det, så ingen går runt och undrar i onödan och så.

Nej men, det var det. Gokväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>