MålarN

Är precis klara. Ska vila mig lite innan crossen kallar. Tre dagar i rad kör jag nu. Avslutar med en fet godispåse på lördag. Blir bra. Precis som proffsen. Använder mig av triggers. Kommer förmodligen aldrig klara det, men gör jag det så ska jag belöna mig med inte bara en påse, utan två. Hjärta påsken, liksom.

Såhär blev det i alla fall med målandet. Färgen är vidunderlig. Ska ge er en rundtur när allt är på plats. Men det dröjer lite. Jag har stora planer.

20130328-164758.jpg

Nu ska jag vila ögonen lite. Behöver all energi jag kan få.

Ciao babes, som Jonas Hallberg hade sagt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>