Lååååååångfredag

Vänner. Långfredag. Eller låååååångfredag. Vilken dag. Ingen TGIF på den. Jag har ett barn här hemma som är skitsur för att jag inte agerar någon jävla lektant och typ målar och ritar med honom. Men jag är fan ingen lektant. Och det har han fått klart för sig. Så nu ligger vi i olika rum. Han sur. Jag nöjd. Överraskar honom dock lite senare med stordåd till efterrätt. Socker är alltid bra som plåster på såren. Stay tuned.

Fortsättningsvis så är jag snygg idag. Som vanligt. Är klar till att ge Lets Dance en sågning ikväll. Men först, thaimat och bakning. Och väcka Lillen.

20130329-175601.jpg
Som sagt..

Harebra

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>