Glad påsk

Glad påsk, vänner.

Idag ser dagen ut som följer i den lilla Johansson-Edman-ska familjen:

Lite vakna. Lite träning. Lite duscha. Lite cykla. Och nu lite hotell. MJ har nämligen bokat en liten svit på ett underbart hotell här i stan. Så exakt nu sitter jag i lobbyn med the man och väntar på att få komma upp på rummet. Sen lägger vi champagnen på kylning och ger oss ut på jakt efter påskäggen.

20130330-140141.jpg
Häj häj

20130330-140248.jpg
Svårt att tro kanske, men det är samma person. Och jag gör allt för att inte tappa telefonen. As you can see.

Det här med hotellöverraskningar.. Jag vet. Boyfriend of the year. Och jag fullkomligt älskar det. Det här är lätt första steget av en ny tradition. Vår påsktradition. Och för alla er som känner mig väl, vet att jag egentligen bara vill få och lägga mig så jag kan gå upp och äta hotellfrukost NU. Amagad vad nice.

Håller er uppdaterade.

Tja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>