Mixxen

Alla som ger min blogg ett erkännande måste få lite light som tack för besväret.

Och den här tjejen ska få lite strålkastarljus över sig för att hon är hon, och inte för att hon läser min blogg.

Min Mixx. Vi lärde känna varandra på tyskan i gymnasiet. Und wir bist sehr gut. Typ. Hon trodde jag var dansproffs. (Okej, krydd, men hon trodde jag hade dansat på Lasse Kylers). I wish, liksom.

Hur som haver. Finns nog ingen människa jag har varit med om så mycket med, som med Mixx, som jag och David Nicosia kallar henne. (Eller i folkmun: Mickan). Och det är jag glad för. Tänk vilka band och knutar man bildar när man löser både lycka och olyckor tillsammans. Och jag ville då egentligen bara ge henne en liten hyllning för att hon är hon. För att hon alltid finns för alla som behöver henne. Ibland kanske lite för mycket. Men vad skulle vi andra göra om vi inte hade dig? The world needs you. Och jag är världen. (enligt mig själv)

Massa puss till dig.

20130331-003327.jpg

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Mixxen

  1. Du är ju för fin! Ps. En uppdatering på bilder på oss två när du kommer o hälsar på i dom fina kvarteren i Farsta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>