Maddis

Mina vänner. En av mina trognaste läsare här är min underbara vän Amanda Maddis Nylander. Hon är en rackare på det mesta. Konståkning, fika, g-språket, ryska, skvaller och mycket, mycket mer. Just konståkning är nog det hon är bäst på av ovanstående nämnda. Med VM och allt därtill i bagaget ska hon nu ge sig ut på det sju haven och åka show. För alla er som inte åker konståkning (borde vara typ tre stycken av er) så innebär ”att åka show” att man är på ett kryssningsfartyg som kryssar i Karibien och typ Florida. Man bor på båten och chillar och åker show för gästerna ombord. Det är alltså det man jobbar med, samtidigt som man ser det bästa av världen. Tänk Titanic med konståkningsshower. (Amanda, jag hoppas för din skull att Jack är ombord.. Om jag säger så. *BLINK BLINK*)

Jag är sjukt glad för hennes skull och önskar henne all lycka med detta. Du är verkligen värd allt, Maddisen. Jag är även j ä v l i g t avundsjuk. Inget jag skäms för dock. Men vad är väl Karibien i TYP 4 MÅNADER?!?! Kan ju inte vara annat än jävligt torrt och tråkigt. Eller? Fan asså. Tillykke med då.

20130427-214117.jpg

20130427-214838.jpg
Hihi, du är fiiiiin, Maddis. Och jag med, faktiskt.

Pusssssss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>