Kroppssmör

Nu tänkte jag låta som en r i k t i g j ä v l a tönt, men om ni har Sephora i Sthlm så rekommenderar jag starkt denna. Har liksom inte jättekoll på vad som öppnar och inte. Vet att Stella McCartney och And other stories (och + and vare ja) har slagit upp portarna, men just Sephora vet jag inte om ni har blivit berikade med ännu. Allt på grund av att jag egentligen inte gillar Sephora. Tycker det är onödigt och att det saknas helt sjukt mycket bra saker. Så som Chanel. Surprise. Men skitsamma. Sephora är hela sminkavdelningen på Illum, så det är svårt att ungdå. Men som sagt, waevvvvvahhhhh. Det här kroppssmöret (hihi) är fan fab. Och så jävla mycket mer värt än Bodyshops jävla fruktmos. För det första är det billigare och för det andra är det typ 10000 ml mer. Just saying, liksom.

20130428-194121.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>