Söndag

Hej mina älsklingssolstrålarbejbisarhjärtanpuss. Not. Men hej i alla fall.

En fantastisk varm och härlig dag idag. Jobbig start bara. Kommer till träningen. Får veta att Crossfit Cph har som WOD att springa 5km 2 gånger per säsong. Råkar vara just idag. Alla som vet att jag äääääälskar mat, vet också att jag haaaaatar att springa. Asså jag hatar det. Verkligen innerligt. Och jobbigt som fan var det. Och nu tänker ni ”What, 5km? Seriöst?”. Men ja, det är seriöst. Och ja, det var jobbigt som fan. Fan, alltså.

Det var i alla fall morgonen. Nu har vi gått en promenad i solen som pensionärerna vi är. Och på tal om ålder så har jag frågat mig själv om fräknar kommer med åldern? Jag har fan aldrig varit så prickig som jag är nu, och då är det bara april liksom. Någon som forskat lite extra inom området fräknar? Hör av er.

20130428-165838.jpg

20130428-165926.jpg
Ekologisk vare ja.

20130428-170055.jpg
En ny deltagare till ”En annan del av Köping”-gänget. Hon kallas prick-Lollo och är rött söt.

Nej, men pussdå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>