Boom

Vänner. Jag måste ju ge en kommentar till nyaste nytt i bloggvärlden. Jag talar självfallet om min chef BB. Tycker det är kul för dom. Eller bara om jag blir bjuden på BBS (bloggbabyshower), annars kan det fan vara. Eller, alltså. Jag bryr mig inte mer än att det vankas en friplats till mig på bloggtoppen när hon är mammaledig. Fan va fett. Men vad har man väl inte vänner till? Lugnt, Bella. Jag ställer upp. Lika bra att vara tydlig från start. Känner det.

Annars då? Händer inte för mycket just nu. Jag har inga barn att chocka med, inga giftermål att dra till med och inte heller några sjuka dagsfyllor att berätta om. Däremot har jag en ny låt att dela med mig av. Den heter ”Alltid du” och jag har precis skrivit klart den.

Eller? Nej. Den heter ”Pusher love girl” och är från Justin Timberlakes senaste album. Och omg fy i helvete vad bra den är. Man kunde ju rulla på höfterna för mindre. Det ska gudarna veta. Hela albumet är jävligt nice. Men så är ju JT jävligt nice också. Nice gör nice, liksom. Frågor på det?

20130429-190651.jpg

Det var det för nu. Schyss.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>