Bank och sånt

Goddagens mine freundinen. Und mein freund.

Jag och MJ har varit på banken nu på morgonen. Pratat billigare räntor, amorteringar och gud vet allt. Druckit lite kaffe. Ja. Jävligt vuxet, helt enkelt. Efter det tog jag mig en sväng på salong. Färgade ögonbrynen. Rätt nice. Fick lite massage också. Kan man ju vara värd en tisdag som idag. Är dock lite trött idag. Somnar sent på kvällarna och igår var det lite måndagskalas för Kalles lillebror Justus som fyllde år. Inget vilt, men är man är ju inte 20 längre. Jag säger då det.

20130430-134502.jpg
Glad och så. Igår alltså..

20130430-134620.jpg
Man ser inte så mycket skillnad på brynen i förhållande till innan. Förutom att nu kan man se dom och det kunde man inte innan.

20130430-134730.jpg
Att jag ens sitter och håller på
såhär framför min egen mobilkamera är ju RÄTT jävla sjukt egentligen. Förmodligen kommer jag ångra det när jag blir känd, men vafan. Jag ser det som min plikt. Typ..

Pussdå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>