Bra dag

Bara för att jag kom helt jävla ur balans så gick min dag också helt jävla åt helvete. Magen krånglar och istället för att göra något vettigt, typ ta en promenad eller något, så har jag sovit tre timmar, legat i soffan, tittat på massa skit på tv och ja.. Det var typ det. Inte ätit något annat än yoghurt, så nu mår jag dåligt för det också. I och för sig ska vi på middag hos lilla familjen nu och det är alltid det bästa som finns, men ändå. Jag kan inte ta en enda liten förändring i mitt schema. Då havererar allt. Hela jag blir lam. Hjärnan stänger sv.Nej, jag måste ta tag i mig själv. (Jag borde fan bli livscoach).

20130528-170836.jpg
Detta är alltså vad jag gjort idag. Jävligt nödvändigt istället för att typ.. träna. Argsshhh grrrrrrrrr

Tja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>