DISTORTION

Nu, mina vänner. Nu ska jag berätta för er vad exakt DISTORTION är. Och exakt vad jag känner om detta.

DISTORTION är en meeeeegastor gatufestival. Tänk typ Roskilde fast mitt på gatorna i Köpenhamn. Det är fett. Alltså det är ett fett koncept. Jag å andra sidan är ju kanske inte så cool som det krävs för att se det feta med just Distorsion. Jag tycker ju liksom inte att bakåtvänd keps, fett hår och hash är så jäääääävla coolt. (Dissade precis allt Köpenhamn står för, men okej). Men det är just det. Jag älskar Köpenhamn för att jag aldrig kommer bli sådär cool. Jag är liksom min egen kontrast. Jag är så annorlunda. Alternativ. EMO.

Nej, driver. Men festival blir aldrig min kopp te. Dricker hellre kaffe. Eller Riesling. På en uteservering. Med MJ. Och pratar om livet. Och pengar. Fast pengar är ju livet. Okaj.

20130529-224753.jpg
DISTORTION vs MJ..

20130529-224838.jpg
..även om jag kan förstå vad andra ser i festivalhalojet. Men jag väljer MJ. Alla gånger. Och en kopp kaffe då.

Pussi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>