B

Har varit och tränat och nu har jag strukit all tvätt och så såg MJ till att jag blev lite mätt också. Det är det han gör bäst. Och nu ligger jag i sängen och känner lite på livets lycka. Lät rätt snuskigt. Men det är det (tyvärr) inte. Det är bara en känsla. Känner efter liksom. Känner efter hur livet känns. Och det känns bra. Lite som Beyonce känns det. Så jävla overkligt bra.

Sista dagen imorgon. Ni kanske inte fattar hur konstigt det känns, men det gör inget. För det är sista dagen jag tjatar. Men det känns s å j ä v l a k o n s t i g t. Men bra. Lika bra som Beyonce.
Fattar ni?

20130530-225333.jpg
Asså.. Mmmmmmm

Nattirå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>