Hejsan

Hejsan vänner. Älskar folk som säger hejsan. Som faktiskt på riktigt säger ”hejsan”. Typ Valda. Hon har hejsan i sitt dagliga vokabulär. Eller Emelie. Säger också ”hejsan”. Så korrekt
på något sätt. Och lite konstlat för alla som inte säger ”hejsan”. Och lite fult. Alltså att det låter fult. Det ligger inte bra i munnen. ”Hej” är så jävla mycket bättre. International.

Bra utlägg.

Idag är det i alla fall 480000 grader celsius i Köpenhamn och jag jobbar 14:30-18:00. Välkommen till varuhus-branschen. Är ledig imorgon dock. Har fortfarande inte laddat över bilderna från min stenålderskamera så BBFB vol2 får ni fortsatt vänta på. Även om jag vet att det bara är Toxvig som faktiskt väntar.

20130728-123515.jpg
Idag kör jag mitt absoluta favoritplagg från FK. Tänker att jag ska bli lite mer bloggig i mina poser. Typ handen i sidan, titta åt ett annat håll, typ stå lite lätt på tå, låta håret bara hänga. Pisa som om jag vore Fröken Forni själv. Det lär hålla fram tills ikväll.

Atja

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>