Run dmc

Vänner. Hej-saaaaaaaan.

Ledig idag. Så jävla skönt. Nästa 100% bara för att det är så varmt ute. Och inne på Illum. Men vi har gjort mycket av dagen ändå. Lillen och jag. Vilket jävla team. Putsat fönster. Strukit. Inhandlat interiör. Valt lampa. Lagat kyckling-tacos. Lurat (tagit en lur). Och myzt. Och tagit en promenad. Bga dag.

Hur som.

20130729-211236.jpg
För er som känt mig sen den här tröjan var högaktuell i mitt liv, vet att det var den eeeeeenda tröjan jag använde. Idag letade jag fram den igen och planerar att gå in i samma trans igen. Run-dmc-t-shirt-transen. Jag fan älskar den.

Pussdå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>