Måste berätta

Vänner. En svacka. Igen. Jag är sämst. Men jag säger som Zara Larsson. Citat: Har jag inte lust att blogga, så bloggar jag inte. Slutcitat. Men nu har jag precis varit och tränat, så nu har jag en jävla lust ska ni veta. Eftersom att jag är precis som alla andra som måste bekräfta rent socialt att jag har tränat. Dock finns det tyvärr inga speglar eller pilatesbollar på mitt gym, så jag kan tyvärr inte göra en sexig pose och dokumentera detta. Och jag har alltid samma kläder när jag tränar. Ibland nytvättade, ibland otvättade. Beror lite på om jag lyxar till det eller inte. Så jag har alltså inga sexiga kläder att visa upp heller. Tyvärr. Och jag är varken stark eller smal. Eller bra på att posera. Men jag är go. För det säger MJ. Och min mamma. Och Jeannette. Och det är faktiskt Facebook som räknas och när jag inte lägger upp någonting där så spelar det ju ingen roll. För jag har ju liksom inte ens varit och tränat…… Hehehe

20130828-171820.jpg
VS.

20130828-171848.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>