Godis

Nu när Malaco Truly är taget ur produktion så har jag ju såklart varit tvungen att skaffa mig en ny favorit. Och som alla vet så är ju surt och hårt godis det bästa jag vet. Och helst lite gammalt också. Problemet är bara att jag inte varit hos tandläkaren på liiiite för länge, för att jag är för snål. Och jag har hål. Många och mycket. Eller det känns så i alla fall. Och då är surt godis inte optimalt. Karius och baktus har fest så fort syra når min vackra emalj. Men hårt guuuudis går bra. Och då har jag hittat det perfekta.

20130923-205004.jpg

Det var egentligen bara det jag ville säga. Och så. Ja.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>