Pose

Nu när MJ är i Tyskland och härjar runt på lyxhotell så tar jag tillfället i akt och kikar på mobilen i mörkret. Det får man egentligen inte göra när man ska sova. Inte i vår familj i alla fall. Men idag fuskar jag. Och planerar så att göra fram till söndag när han kommer hem igen. #high5

Var som förstått och tränade innan. Det var fruktansvärt. Blodsmak och blodsmak. Asgott. Fattar inte hur det ibland går asbra och ibland bara asdåligt. Jag tror liksom att man aldrig kan bli bra på Crossfit. Man kan bara bli starkare. Och ta it sig ännu mer varje gång. Men du blir aldrig bra. Det är för jobbigt för det. Däremot finns det en sak jag är jääääääääävligT bra på. Och det är att posera. Herregud. Titta på mig. Wanna be on top? Nananaanana. Asså seriöst.

20130925-232840.jpg
Nu tror ni att jag driver men jag är fett nöjd med den hör bilden. Det är också därför tredje gången den kommer upp här. Men det är ju som sagt försåtligt. Hippie-Lollo i hippie-London.

Nattirå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>