Nails

Såg att Valda hade lagt en kommentar angående mina naglar. Och ja, detta är för att hon mobbade sönder mig för mina små nerbitna stumpar när vi var typ tolv. Men skam den som ger sig. Och skam den som säger att B-vitamin skulle vara meningslöst. Jag fan älskar både mina naglar och min B-vitaminburk. Så ikväll målade jag dom för Valdas skull. Så hon kan bli aningen mer fundersam över hur det ens är möjligt. OCH för att jag ska ha en anställningsintervju med en tjej imorgon. Och ni vet ju vad jag har sagt om första intrycket. Naglarna säger allt. Och hur det helt plötsligt kommer sig att jag håller anställningsintervjuer vet jag inte. Så fråga inte. Men jag klagar inte. Ska grilla rejält. Mohaha.

20130926-223136.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>