Men!

…efter fyra tacobröd med ett halv paket Lätta så har jag förmodligen nu förätit mig på min nya favorit. Fan. Det är så jag gör med allt. Jag är en periodare. En sommar levde jag enbart på mannagrynsgröt. Ett tag drack jag mig fattig på Vitamine Well. Gul-röda sura dödskallar har jag ätit så det räcker och blir över. Varm mjölk med honung drack jag varje kväll i ett år. Naturgodis-kokostoppar var det bästa jag visste under en tid innan laktosintoleransen erövrade mig kropp. #poet. Och dom där jävla honungskexen ska vi inte ens tala om. Herregud. Varje lektion i tre år. Eller MER passionsfrukt. Eller ljusblå Red Bull. Eller ärggröna. Fast det är i och för sig ingen period. Det är en livsstil. Ärggröna är liksom en del av min personlighet. Men allt det andra.

Ja, skitsamma. Nu är jag i alla fall jätteledsen för att jag måste hitta en ny favorit. Stackars.

20130927-220647.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>