Besök

Tjatja bloggen

Igår fick jag en överraskning på jobbet. Niklas och David kom förbi helt oanmält. Var dock inte jättechockad eftersom att David numer bor i Malmö och Niklas hade skrivit på Facebook att han var på Arlanda men inte vart han skulle och min kära mor kan.inte.ljuga. Och det är val kanske bra det. Men jag är r Ä t t streetsmart så jag räknade ut att dom skulle kika förbi. Men det var kul ändå. Vi tog två glas, eller jag gjorde, och sen åkte jag hem. Tgevligt.

En annan mindre trevlig sak är finnen jag har i ansiktet som nu har gått från att vara just en finne, till ett typ monster. Därför kör jag nu ett rappar-plåster i hela ansiktet. Snygg. Sunday funday.

20131027-102053.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>