Bron/Broen

Jag följer ju så klart Bron/Broen (danska för bron). Vem gör inte det? Men det är ju också r ä t t så sevärt. Och det är så konstigt. För det första för att Martin tycker jag är som Saga Norén. Kan i och för sig förstå vad han menar. Och för det andra för att introt liksom visar min stad. Det slog mig nu, att jag liksom bor där. Jag har ett liv där. Eller rättare sagt här. Jag skulle ju stanna i Köpenhamn i ett år. Max. Nu är det över två år sen jag flyttade hit och jag har gjort en karriär här. Eller nej. Jag har gjort början till en karriär i stan jag skulle stanna i ett år. Bra plan, Louise. Men jag trivs. Jag trivs så sjukt bra. Men ändå vet jag att jag inte är här för gott. Jag bara vet det. Även om jag nästan blir mallig över mitt Köpenhamn när introt till Bron spelas. #deep

20131027-221230.jpg
Flummmmmmmmiiiggggg hihihi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>