Lite allvar

Det här med ansvar. Det är i n t e en myt att ”with power comes great responsability”. Eller säger man så? Skitsamma, ni fattar. Det är alltså inte en myt. Men sen är det heller I N T E en myt att med ansvar kommer sjukt mycket åsikter. H e r r e g u d. Vad man gör och vad man inte gör. Och varför man fått detta ansvar. Men jag tänker såhär om det. Eller jag försöker tänka såhär. Folk tycker. Du gör. Folk tycker ännu mer. Du gör inte. Folk tycker ännu, ännu mer om att du inte gör. Och så gör du igen. Och så tycker alla ännu, ännu, ännu mer. Folk som inte är i din position är experter på just din position och situation. Säkert även jag. Och fan va svårt det är att inte ta åt sig av allt och alla. Mer eller mindre. Och fan va jag kommer lära mig mycket om mig själv i det här. Jag har varit tränare och tagit hand och haft ansvar över barn. Det är samma jobb nu bara att barnen är vuxna. Svårt men kul. Kul men svårt. Jag vet inte. Jag var bara tvungen att uttrycka lite allvar i den här lilla bloggisen.

Pussdå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>