Zara Larsson

Alltså någon annan som också är l i k e a B o s s s s, förutom jag och jag Chuck, är min stora idol Zara Larsson. Alltså min idol-lista. Grym. Beyonce. Alltid nummer 1. Justin Timberlake. Nästan också nummer 1. Dom delar liksom platsen fast skiljer sig rent könsmässigt. Då kan man få dela plats. Sen kommer Zara. Zarisen. Vilken jävla b-rud. Älskar henne. Och Bad Boys som släpptes idag. Den korren koppar jag rakt av. Vet inte om jag älskar henne eller hennes koreograf mest. Och sen är jag ju en riktig Belieber. Jag ä l s k a r Bibban. Och han har ju nästan varit hemma hos mig. Kan man säga. Typ. Men today its all absolut lilla Larsson.

20131028-205017.jpg

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Zara Larsson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>