Söndagsångest who?

Nu har jag och Lillen varit ute och haft söndagshygge i solen. Det är ju egentligen vinter men det är typ inte det här. Så sjukt. Fast det börjar bli lite kallt. Men jag mår i alla fall väldigt bra todayyyyyeeyyy. Min söndagsångest är minimal idag. Kan man säga så? Kanske inte. Men vem fan bryr sig? Folk är sgu da lige glade. Typ. Jag är i alla fall jättesöt och ler och sådär. Och har noll stress-ångest-puls-hjärt-slag-kryp-i-kroppen. Hihihi

20131124-135130.jpg

Pussssddååååå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>