Red

Alla som känt mig typ längre än en vecka vet att jag väääääldigt ofta blir röd på halsen/bröstet av okänt anledning. Alltså typ när jag blir arg eller glad eller ledsen eller varm eller kall eller trött eller full eller ja, ni fattar. Och ni som vet, ni vet. Den senaste tiden har det röda dock eskalerat en smula. Vet inte om det är för att jag är mer emotionell än vanligt? Full och trött hela tiden typ? Fett jobbigt ändå.

20131127-224539.jpg

20131127-224556.jpg</a
#vackradrag #skarpthakparti

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>