Sunday fundayyyyyy

Plokken. Idag ska jag jobba två timmar. Värt. Fast det känns inte så jobbigt. Det jobbigaste är att jag ska ta mig dit. Cykla liksom. Tror inte det va. Cykla till bussen. Ja.

Martin åkte precis hem till Trollis och jag åker först imorgon kväll. Långledigt vare ja. Och herregud. Det har jag nästan glömt. Jag ska visa er mitt armband jag fick av the man med stort M i förrgår. Men det får bli senare. För nu är det jag, Michael Buble och järnhästen. Häääjdååååå

20131222-085925.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>