The holiday

Det är så bra tajming. Martin åker bort och The Holiday går på tv. Jag lyssnar alltid på Bublé på jobbet och hans Christmas-skiva har gått varm. Ofta man ens gillar julmusik? Äh nej. Men jag gör. I alla fall. Min favo är ”Have yourself a merry little christmas”. Och den låten är med flera gånger i The Holiday. Ville bara meddela att jag njöt av detta. Två flugor i en smäll liksom. Så ni inte gick och undrade helt förgäves liksom. Om jag verkligen tig tillfället i akt och njöt. Det gjorde jag. End of story. He.

20131223-001305.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>