Livstecken

Hej bloggen. Stackars bloggen. Som tror att dess ägare har gått och dött. Men ikke. Ägaren jobbar bara för sitt liv. Som alltid. Martyr. Hej.

Jag skulle bara ge er ett livstecken. Kände att jag behövde det. Jag ligger i sänga och Martin Johansson snarkar och jag oroar mig för alla raketer som redan skjuts. Tur att vi ska bo på hotell imorgon. Long story. Den tar vi imorgon. När vi även gör en ÅRSRESUMÉ! Det måste man fan göra. Det gör alla bloggdrottningar. Som att jag skulle vars ett undantag? Äh mej. Stay tuned!

20131231-002308.jpg
Den här bilden tig jag när jag var och hälsade på i framtiden. Och sen sålde jag den dyrt till någon tönt på instagram. Dream on liksom. Det är mitt hus. Ajaaaaa. Nu ska jag också snarka.

Pussdå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>