Asså va?

Asså jag fattar inte? Är Bibban i finkan? Har jag missat något. Alla mina icke-fb-vänner-som-är-amerikanska-som-kommer-upp-på-min-wall-för-att-dom-har-likeat-något-som-någon-jag-nästan-känner-har-likeat-vänner poppar upp på min Wall för att alla är så jävla upprörda över att Bieber har begått ett brått typ? (Fan vad vuxen jag är när jag för det första använder mig av ord som ”poppa” och för det andra inte ens vet varför alla härjar om Justin Bieber). I alla fall. Tell me, någon? Annars måste jag typ ringa Hannah Montana för att ta reda på mer. Och det blir så dyrt. Jag ber ödmjukast om info.

Tack på förhand.

Med vänlig hälsning,

20140125-013451.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>