Laila

Nu har jag och lille lurven gått en isjävlakall (sjukaste) promenad för att kunna äta 180 kg hamburgare till aftonen. Med gott samvete. Mumz. I alla fall. Precis bredvid oss, eller typ runt hörnet och över ett övergångsställe och lite längre bort, ligger det en pytteliten interiörbutik som är så jävla fab. Och idag vågade vi oss in och stiftade bekantskap med vår nya bästa vän Laila. Butiksägaren. Ägarinnan för att vara korrekt. Och när vi har gjort om köket så ska jag köpa allt hos Laila. Hon äger. Så jävla nöjd över att numer ha Laila i mitt liv. Eller i vårt liv. Fab-Laila.

Nu ska jag och prinsen äta lurre och sen blir det.. Men alltså vänta, som att N Å G O N skulle intressera sig? Da.

20140125-153106.jpg

20140125-153116.jpg
Bilder på mig från idag och igår. Lite mildare väder igår. Ger er en gammal goding genom spegeln idag. Att två dagar kan se så olika ut. Fantastiskt egentligen.

Haj

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>