Snygg

Alltså. Nu. Nu ska vi gå igenom en sak som jag har tänkt över på sistens. Jag ler ju väldigt sällan med tänderna nu för tiden för att min mun blir då stor, eller typ bred och lång, och det är så fult. Och därför har jag börjat med sånt här gull-söt-oskyldig-look när jag ler. Mycket uträknat ska ni veta. Men nu när jag kom på att ni inte fått se min nya frippa och skulle ta en liten selfie #hataordet så inser jag att mitt ansikte har övergått till en inramad käft och rynkor i tidig utveckling. Alltså va FAAN. Hur ser jag ut? Hahaha alltså seriöst. Fråga doktorn, hej. Jag som trodde att Miranda Kerr skulle uppenbara sig bara jag klippte mig som henne. Herregud. Håll i hatten.

20140125-162547.jpg

20140125-162551.jpg

20140125-162555.jpg
Hahaha alltså sanningen är att jag ser ut som min kära far. Tack mamma och pappa.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>