Före-efter-metoden

Nu har jag tränat två dagar i rad. Vilket också innebär att jag har ätit godis tre dagar i rad. Jag kör före-efter-metoden. Den går ut på att äta godis för att jag ska träna imorgon. Och sen äter jag godis för att jag har tränat. Och så äter jag efter den andra träningen för att jag igen har tränat. Sjukt bra metod. Men jag ville egentligen berätta hur många burpees jag gjorde imorse. Kanske 100. Kanske låter vekt. Okej, det gör det. Vi säger 150 och det är inte ens krydd. Man ba. Så jävla död. Men jag har belönat mig själv med Malaco-godisar nu. Nu har jag dock slängt alla papper utan att ta en bild men det är fan dom bästa godisarna. Dom är lite sura, ganska hårda och är i fina färger. Lol. Ja, men så är det. Bästa guuuuudisarna. Nu myser jag i min grymma lilla go-dress som MJ skaffat mig. Hur go är inte han då? Inte som min dress kanske, men nästan.

20140126-201317.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>