Provocerad vare ja

Idag på lunchen så ville jag.. göra något mycket olagligt mot tjejen bredvid mig, men jag höll mig på min kant. Det finns nog ingenting i världen som provocerar mig så mycket som när 20-åriga tjejer äter g r ö n s a k e r till lunch. Alltså inte en sallad med lite dressing och bröd och så utan grönsaker. Bara. Alltså döööööööö. Seriöst. Vem fan äter grönsaker och håller måltiden igång i ca 35 minuter? Asså va?! En aktiv måltid som pågår i över en halvtimme. Och så tuggade hon så långsamt att jag hann äta all min MAT under en av hennes tuggor. Och dom lät. Högt som fan. Aaaah! Damp. Hata hata hata.

Andas. I alla fall.

Jag vill bara säga att jag har sådan rövig träningsvärk, inte i rumpan dock. Kanske var lite förvirrande, men ja. Mest i benen faktiskt. Och nu ska jag äta MAT. Igen. Och skumtomtar. Japp. Så får det bli.

20140127-192030.jpg
Och sen såna här. Typ 7 stycken. Mmmmm.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>