Tbt

Alltså, nu. Nu ska jag ge er en riktig jävla TBT. Eller ursäkta mig. Jag menar naturligtvis #TBT. Sarri. Det var nämligen så att jag drog igenom mina bilder på Facebook. (Gör alltid det när jag får en ny vännerförfrågan. Rätt piiiin, men ja). Alltså Louise Edman 16 jordsnurr. Vilken tjej. Blair Waldorf, släng dig i väggen. Se bara här.

20140322-193901.jpg

Jag var alltså seriös med den outfiten. I Paris dessutom. Kände att jag hade det liksom. Rosetter, babydoll, pärlor OCH en baseball-jacka mitt i allt. OCH diadem. Och den självklara tidvisaren. En rosa D&G-klocka med strass. Och muskort kjol som jag själv klippte av och vek upp för ytterligare reducerad längd. OCH akrylnaglar. Gumman, alltså. Snygg. snygg. snygg. Att jag jobbar med mode (haha, mode vare ja) nu är ju egentligen inte så konstigt då. Jag har det ju i mig. Har alltid haft. Uppenbarligen. Det ska också tilläggas att solglasögon jag har på mig är från Chanel och kostade 2800kr. Jag fick dom av pappa när jag gick i 8:an för att jag sa att alla hade sånna och att jag inte kunde vara något undantag. Precis som jag sa om allt annat jag skulle ha. Och vill ha. Hehe. Stackars lilla pappa <3. Ja, nej. #tbt alltså. Kanske skulle börja med ett sådant inslag lite now and then. Den enda som uppskattar det är jag, men jag uppskattar det också sjuuuukt mycket så det kan ju vara värt det. #tbt Lojsan sweet 16 ba. Soooooft.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>