Eng C

Igår var våffeldagen och vi åt fan dom kingigaste våfflorna ever made. (Slänger in lite engelska för att öva mig inför NY). Och det var också en av dom mysigaste-dagarna-med-P&J-på-länge-dag. Nu när dom ska ut på äventyr så kommer det bli så tomt. Ni som känner mig väldigt väl vet att jag är en periodare men en periodare som aldrig byter period. You follow? Hehe. Jag håller mig liksom till en sak. Big Mac och Co. Alltid. Friterad fläskfilé med sötsur sås. Alltid. Fun Light. Alltid. Jordgubbar med mjölk. Alltid. Tacobröd med smör. WOW. OMG, ja. Alltid. Cèline. (I wish) Alltid. T-shirt. Nästan alltid. Martin. Hihi, såklart alltid. #fniss. Men ni fattar. Jag hittar det jag gillar och håller mig till det. Min period är liksom lifvet. Och mina älskade Netti och Per som alltid gör allt så mycket roligare flyttar liksom nu. Jättesnyft. Och dom är liksom min favoritperiod 4-ever. Hur ska detta gå? Jättejättesnyft. Fast det kommer att gå för kärlek övervinner allt. Det säger alltid Carola. And she is like this with God. Satte…

Ja nej men. En liten shoutout och schärleksförklaring. Det är det den här bloggjäveln handlar om. (Puss Toxan)

20140326-184357.jpg
Själv har jag tagit Lillens Missoni och dragit runt mig. Det kommer bli ett sånt jävla liv när han kommer hem för i den hör familjen lånar man i n t e varandras Missoni. Det ska God fan veta azzå.

Pussdå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>