Fett

Sista dansen är över vilket typ innebär.. Faaaaaaaaaaan i helveeeeeeetttteeeeeee vad skönt att söndagarna framöver är min lediga dag. Fattar ni? Min helt lediga dag. Det har nog aldrig hänt i livet att jag har haft en ledig dag som alltid är ledig. Sa jag ledig? Säger som Maskinen. Vi kör igen. LEDIG. Gr8. I alla fall.

Igår jobbade jag och kickade så jävla mycket röv med mina nya skor som är så jävla feta. Som alla ville ha. Så alla köpte dom. Så vi klarade budget. Yes. Och sen åt vi hamburgare med lilla familjen och då blev jag så jävla fet. Så då bytte jag skor för att inte bli överviktig. Skämt åsido. Men jag bytte skor. Det gjorde jag.

Nu väntar jag på bättre tider och soppa. Mumz.

20140330-181749.jpg

Hejdååå

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>