Faaaaan

Azzzzzzzzzå! Jag har pratat så mycket och så länge om mina visdomständer som börjat komma nu. Jag har sett det som ett tecken på att jag är lite vuxnare och lite visare. För såklart det är så. I alla fall så har jag typ skrutit (är det rätt böjning? Whatev) om hur jävla oberörd jag är av mina små tändisar som börjat visa sig. Tji. Fick. Jag. Nu har jag tandvärk ner i halsen och upp i örat för att det gör så jävla ont. Naaaaaaaaajs. Iiiiiiiinte. Döööööööda mig. Snälla. Eller sluta bara göra ont. Käre gode Gud. Tack. Amen. Puss.

20140427-093735.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>