Blue

#asså allvarligt.. Kan man ha så lätt som jag har att få blåmärken? Eller såklart man kan. Tydligen, liksom. Men ändå. Snygg snygg snygg. Som alltid. Bara snygg. Och blå. Eller det kanske är mer åt det röda just nu? Fan i så fall. #foreverMUF #reclaimyourlife Önskade så att jag hade en sådan tröja i typ 6an. Men då var det bara Elin M som kunde bära upp en sådan flott tröja. Och det var väl kanske tur det.

20140512-215323.jpg

20140512-215334.jpg

Meeeen jag är i alla fall blå. Det är det viktigaste. Hehe. *lip*

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Blue

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>