Home

Jag kommer ju hem på onsdag kväll. I sällskap med min darling ofc. Dock så är det som alltid att det är stressigt, jag vill se alla, alla vill se mig (haha ofta), har inte riktigt tid, går inte att få ihop det osv. Torsdagen är redan uppbokad. Vad jag vill säga med är att ingen ska hänga läpp för vi kommer och semestrar lite i finstaden i sommar igen. En hel vecka. Nice va. Eller jag tycker det. Så OM vi inte hinner ses nu, så ses vi helt klart om en månad.

Med det sagt så ska jag återgå till att ligga i finsoffan och inte veta om jag ska väcka Lillen eller inte. Vill dock ha pannkakor och då är enda lösning att väcka honom. Hihihi.

20140525-084557.jpg
Kör vidare på tbt-temat. Mycket t i den meningen. Martin Johansson 24 år typ. Vilken going.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>