Tourettes

Har ett problem. Stort. För egentligen får ju alla göra som man vill. Men jag har tourettes och M Å S T E säga detta. För att klargöra så baserar jag hela min irritation runt detta från yngres instagramkonton som tror att dom är Mickan i Solsidan. Here we go.

När man serverar drinkar, vin, vatten, dryck av något slag i glas som man sedan arrangerar med nonchalerat slängda jordgubbar runt omkring så förstör det HELA JÄVLA BILDEN NÄR KLISTERMÄRKET SITTER KVAR PÅ KANTEN AV GLASET. Wow. Går du med prislappen på sulan under skon också? Alla som bör veta att det är IIttala Essence vet nog det ändå. Dampar. Då var det sagt. Känns bättre nu. Pjuuuh.

Hej

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>