Jag och Béyonce ba 4

Typ ganska exakt imorgon på dagen så är det 4 år sen jag och MJ träffades första gången. 19 år och nybliven student. MJ 25 och aaaascool (i mina ögon). Ouppnåeligt enastående. Tyckte både jag och han själv, skall tilläggas. Jag var dock sjukt diskret. Som alltid(!). Och myntet har fan inte två sidor i det här fallet. Även om Martin Johansson tror det. Säger att jag var efterhängsen. #asså va? Skulle jag aldrig vara. Jag föredrar målmedveten. Hur som. Det var fint. Lillen och jag. Känns som igår. 4 år. Sjukt. Asså det är typ nästan en femtedel av mitt liv. Minus två år. #älskarmatte. Och MJ.

Meeeeen min taktik funkade ju. Efterhängsen eller ej liksom. Hjärnkontorer gick på högvarv den veckan.

20140622-000528.jpg
Cool. Som. Eld. Typ.

20140622-000600.jpg
Släpp. Blicken. Nej. Skitsamma.

20140622-000630.jpg
Drick öl, Louise. Det är coolt. Och lite svårt. #tankebubbla

20140622-000711.jpg
Säg något kul. Men var cool. Men ändå rolig. Och lite svår. Och så. Jo, men det funkar nog. #tankebubbla

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>