FYI 2

Om det hör var en känn-blogg så man kunde känna känslorna jag känner när jag skriver om dom. DÅ(!) mina kära tre läsare. Då hade ni haft ont. Grinat illa. Eller bara grinat. För det är vad jag gör. Över min träningsvärk. Som sagt. Degklumpen behövde skakas om lite. And sure it did. And now its minuter från att dö. Förmultna. Men jag ska leva mig genom det här. Inte röra mig en enda gång under natten. Inte i onödan i alla fall.

Kör vidare på bildtemat med ”en enda bild bla bla bla..”

20140623-235733.jpg

Fattar ni då? Ondheten? Åh, livet. Jag älskar att gnälla. Puss då

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>