Bitter

Det är dåligt med blogg just nu. Min ryggvärk tar för närvarande över mitt liv. Ska till en kiropraktor imorgon så det är bäst för den kiropraktorn att han får rätt på skiten för annars.. Fattar inte riktigt. Har aldrig varit såhär otursam med sjukdomar. Ta i trä för-fa-an. Först en miljon grader i feber och sen ryggskott. Vad händer? Seriöst. Är r ä t t bitter just nu. Kan inte träna. Och ingenting annat heller för den delen. *argh* OCH Martin är fortfarande inte hemma. Snyft. Och nu ska jag se om det finns en tvättid så jag har någonting att sätta på mig i framtiden. För som sagt jag har köpstopp. Förutom igår när jag köpte världens finaste kjol från Isabel Marant. Som var för stor. Hejdååå kjolen. Sa jag bitter? Haha

20140629-111610.jpg
Typ såhär känner jag nu. När vi lämnade New York i regn. Men så firt min rygg är bättre kommer jag känna som när vi flög in över ett soligt New York. Liiiite skillnad..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>