1 år

Imorgon är det ett år sedan jag började på JL. Tiden går fan fortare än Bolt. Nåväl. Jag tänkte bjuda på en tillbakablick i arkivet för att det ändå varit det viktigaste året i mitt liv hittills. Eller i mitt jobbliv i alla fall. Och jag måste säga att det är ironiskt. Jag skrattade i själen. Åt mig själv. Jag är ironisk. Kolla bara det här och jämför med senaste inläggen. (Detta är för, för alla intresserade, helt omedvetet):

20140630-221631.jpg

20140630-221638.jpg

20140630-221643.jpg

20140630-221649.jpg

Jag ba åh mitt liv är helt annorlunda i förhållande till förra året. I år är jag mer.. ”jag älskar jordgubbar, har ryggont, längtar efter MJ och målar naglarna och bloggar om det”. HaHAHA vem försökte jag lura där liksom? Seriöst. Hur sjukt? Louise Edman – jordens mest förutsägbara människa. På ett fint vis. Haha omg, seriöst..

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>