Jogg

Jag har nu gjort det sjukaste. Någonsin. För att vara mig. Jag har joggat. Eller släpat fötterna efter mig i några km. Löpsteget Gud glömde. HAHA! Men jag får inte riktigt träna ännu och jag vill verkligen bli en kvällsjogg-tjej så därför bet jag i äpplet liksom. Som Martins syrra. Jag kan inte ens följa henne på Instagram för att jag får sådan ångest. Löper till, jobbet, hem från jobbet, till sängen, upp från sängen, på semestern, med magsjuka, i regn, i 30 plusgrader och minusgrader osv osv osv. Jag. Orkar. Inte. Varför är jag inte sån? För att jag är så jävla laaaaaaat. Men om jag gifter in mig i Johansson-klanen kanske det kommer automatiskt? Fan vad jag hoppaz. Jogga. Jogga. Jogga.

20140702-204509.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>